Moringa zaden: 5 krachtige eigenschappen

Moringa zaden worden al jaren bestempeld tot superfoods omdat de zaden krachtige eigenschappen bevatten voor een gezonde levensstijl. Deze zijn onmisbaar als je bewust leeft en natuurlijke of plantaardige voedingsstoffen wilt innemen. In dit blog lees je alles over de 5 krachtige eigenschappen van Moringa zaden.

Moringa zaden voordelen

1. Moringa zaden zitten boordevol vitamine A, B, C, D, E en ijzer. Vitamines zijn essentiële voedingsstoffen die voorkomen in ons voedsel. Wij hebben deze nodig voor groei ontwikkeling, maar belangrijker nog, om gezond te blijven. Ons lichaam kan niet zelf voldoende vitamines aanmaken, waardoor een goede aanvulling op basis van deze superfood geen overbodige luxe is..

Zaden eten

2. Met Moringa zaden kun je je ingewanden vrij maken van schadelijke bacteriën en gifstoffen. Zo ontstaat een schone darmflora. Met een schone darmflora kun je makkelijker voedingsstoffen uit voedsel opnemen.

3. Moringa zaden hebben een zuiverende werking, waardoor je een heftige stoelgang kunt krijgen. Te veel inname van de zaden zorgt voor een laxerende werking. Voor mensen die vaak last hebben van obstipatie is dit wel een goed natuurlijk middel om de stoelgang te activeren. Tip: eet bij normale aanvulling 1à 2 zaden (maximaal 3) per dag.

Moringa olie

4. De zaden vormen ook een bron van olie. Moringa olie ken je vast als ingrediënt van allerlei huidverzorgingsproducten. De olie is voedend en revitaliseert de huid. Onze Cocoa Body Butter hebben wij daarom ook verrijkt met deze olie. Dus zeg maar doei tegen je droge huid!

5. Lekker kokkerellen kan ook met Moringa zaden én de olie uiteraard. Culinaire Moringa olie is heerlijk kruidig van smaak en erg lekker over salades, in wok gerechten, sauzen en stoofschotels. Verwerk de poeder van de zaden in je smoothies of strooi het over je salades, hierdoor proef je de bittere smaak van de zaden minder.

Moringa zaden kopen

Kortom, de zaden geven je veel extra energie, verhogen je weerstand en ondersteunen je immuunsysteem. Vooral nu in deze nare periode van corona erg belangrijk.  Kies je ook bewust voor een plantaardige aanvulling om je gezondheid een boost te geven? Bestel dan Moringa zaden in onze webshop.

 

Wat onze klanten zeggen
560 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.