Selecteer een pagina

Neemolie Scrub

Dat heerlijke gevoel over je bolletje, dat wel uren zou moeten duren. Ja, we hebben het over Neemolie scrub op je hoofdhuid. Heb je last van een geïrriteerde / eczeem hoofdhuid, droge hoofdhuid of wil je gewoon lekker een verwennerij voor je hoofdhuid en ter ontspanning? Dan is Neemolie Scrub iets voor je! Laat deze scalp scrub tip dan niet liggen, je hoofdhuid gaat weer ademen en daarbij stimuleer je de bloedsomloop wat weer bevorderlijk is voor haargroei. Je hoofdhuid is belangrijk voor haargroei, het is immers de bron van prachtig haar. Scrub je hoofdhuid 2x per maand tijdens je wash routine. Een Scalp Scrub maken is simpel en kun je makkelijk zelf aanbrengen op je hoofdhuid met een tandenborstel.

Deze scrub werkt antibacterieel en schimmelwerend!

Neemolie Scrub Ingrediënten;

Neemolie scrub benodigdheden:

lepel – tandenborstel met zachte haren – kommetje

Zo ga je aan de slag;

Verwarm de Neemolie en Olijfolie tot max 40 graden. Doe daarbij 1 el Tropical Shea Nature en de verse sinaasappelsap. Met een lepel maak je er een egaal mengsel van en doe als laatste stap 2 el zeezout bij. Test eerst uit of de temperatuur van het mengsel aangenaam is voor je hoofdhuid. Doe de haren van de tandenborstel in het mengsel en ga hiermee zachtjes je hoofdhuid scrubben. Laat de scrub voor 15 minuten intrekken en spoel het af met lauwwarm water.

Neemolie scrub zorgt voor een schone hoofdhuid, stimuleert de doorbloeding en voedt de haarzakjes. Neemolie bevat tal van geneeskrachtige eigenschappen voor de huid en haren.