Uit de natuur

Urban-Africa-Naturals-Shea-Butter-boom

Onze producten worden handgemaakt met biologische ingrediënten uit de natuur, geselecteerd op basis van hun verzorgende, hydraterende en geneeskrachtige eigenschappen voor een gezonde levensstijl.

De pure verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, zonder chemische toevoegingen met als resultaat een gezonde huid, stralende lach en haren die weer dansen.

De natuur als inspiratiebron

Tijdens onze reis door Ghana in 2014 raakten wij geïnspireerd door de kracht van de natuur voor de mens. Persoonlijke verzorging dus op basis van al het groen om ons heen. Dit konden wij niet achterlaten, wij hebben daarom het beste uit de natuur voor je meegenomen, waar je heel blij van wordt.

Community Trade Shea Butter

Naast de natuur is onze inspiratiebron ook de vrouwen uit de Shea Butter Community in Tamale – Ghana. Deze community maakt ongeraffineerde Shea Butter die wij inkopen tegen een eerlijke prijs, zonder tussenhandelaren.

Met de opbrengst van de Shea Butter handel kunnen zij voor hun gezinnen een beter bestaan creëren. Wij kiezen ook bewust voor deze vrouwen omdat de beste Shea Butter uit Ghana komt. Deze vrouwen maken onze community trade Shea Butter op ambachtelijke wijze, ongeraffineerd en puur.

Pure biologische Shea Butter verschepen wij naar Nederland en bereiden wij hier in Amsterdam op ambachtelijke wijze de allerbeste Shea Butter verzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen, zoals: schadelijke conserveringsmiddelen en geurstoffen. Daarnaast hebben wij ons assortiment verrijkt met Superfoods voor een gezonde levensstijl.

Wij zijn gepassioneerd en overtuigd Shea Butter liefhebbers. Dit wonder goedje vormt daarom ook de basis van onze huid en haar verzorgingslijn. Eigenlijk zit je nu in de Shea Butter Walhalla, je one stop shop voor al je Shea Butter producten en meer.

Meer weten over Urban Africa Naturals? Beluister dan onze podcast.
Wat onze klanten zeggen
572 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.