Allereerst wensen wij je een gezond 2022 toe!

Door de pandemie is onze wereld helemaal anders dan we gewend waren maar ondanks deze uitdagende omstandigheden zijn we vastberaden om Urban Africa Naturals hierdoorheen te slepen. Wij werken altijd met ontzettend veel passie en plezier met de beste ingrediënten uit de natuur. Wij zijn ook dankbaar en trots dat je onze klant bent en blijft.

Door diverse oorzaken hebben we al enige tijd te maken met prijsaanpassingen van verpakkingsmaterialen, importkosten en grondstoffen. Op basis van de beschikbare marktgegevens van het CBS zien wij ook een enorme inflatie.

Om ook in 2022 de hoge kwaliteit en service die je van ons gewend bent te kunnen blijven waarborgen zijn wij genoodzaakt om onze prijzen aan te passen. Deze aanpassingen zijn onvermijdelijk om ons bedrijf financieel gezond te houden. Daarnaast blijven wij onze brand ontwikkelen zodat je nog vele jaren van hoogwaardige kwaliteit kunt genieten.

De nieuwe productprijzen zijn zorgvuldig berekend en gaan per vandaag in. Zowel voor de online bestellingen als voor de aankopen van onze samenwerkingspartners. Onze verkooppunten zullen hierdoor deze prijsaanpassingen ook doorvoeren.

Namens het team van Urban Africa Naturals dank ik je hartelijk voor je loyaliteit en begrip. Laten wij er samen een gezond en liefdevol jaar van maken.

Proost op 2022!

Wil je hierover vragen stellen of wil gewoon wat kwijt, mail of bel mij gerust.

 

 

 

 

 

Wat onze klanten zeggen
560 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.