Zomer evenement: Workshop zelf cosmetica maken

Heb je altijd al je eigen cosmeticaproduct willen maken? Wil je leren hoe je heerlijke crèmes en body butters maakt? Dan mag je deze workshop zeker niet missen!!! Op woensdag 28 juli gebeurt het allemaal, samen met andere creatieve kinderen kan je dit meemaken.

zelf cosmetica maken urban africa naturals

Tijdens onze creatieve workshop leren wij je dan stap voor stap hoe je body butters kan maken. Met pure ingrediënten uit de natuur die je huid babyzacht maken. Ook maak je jouw eigen productlabel voor je potje. Alles wat je maakt neem je aan het einde van de workshop mee naar huis.

Tijdens de pauze hebben wij limonade en wat lekkers en doen wij een gezellige quiz. Voor de winnaar is er een leuke prijs. Met z’n allen maken wij er dus een gezellige creatieve middag van. Je mag ook samen met je vrienden, broer of zus komen. Wil je dit niet missen, doe dan gezellig mee!!

Als je meedoet, trek makkelijk zittende kleding aan, die vies mag worden en bij voorkeur korte mouwen. Draag je haren in een startje, knotje of neem een haarbandje mee.

Dit is de planning van de workshop zelf cosmetica maken:

  • Om 14:00 uur maken we kennis met elkaar en is er een korte introductie.

  • Je krijgt uitleg over: de workshop, natuurlijke cosmetica voor de huid, het gebruik van de ingrediënten en de werkvoorbereiding.

  • Daarna ga je aan de slag met het maken van je eigen cosmeticaproduct met onze hulp natuurlijk als het nodig is.

  • Ook creeër je een label voor je cosmeticaproduct.

  • We houden een korte pauze met limonade en iets lekkers. Daarna doen we een leuke quiz.

  • Je test jouw gemaakte cosmeticaproduct.

  • Daarna vul je het potje om mee te nemen naar huis.

  • We leggen je alles uit over de houdbaarheid en bewaar tips.

  • Einde workshop om 16:00 uur.

zelf cosmetica maken urban africa naturals

Informatie voor ouders:

Dit evenement is bedoeld voor basisschoolkinderen en tieners. Deelnemen aan de workshop kan al vanaf 8 jaar. Deelnemers gaan zelf aan de slag met de tools en ingrediënten op basis van aanwijzingen van de workshop leider (Altagracia – producent en eigenaar van Urban Africa Naturals). 

Na deze workshop hebben de deelnemers voldoende kennis en vaardigheden in huis om thuis verzorgingsproducten te maken met alleen plantaardige ingrediënten. Ook leren deelnemers waarom natuurlijke verzorging voor onze huid zo belangrijk is.

De workshop wordt gehouden in het kantoor van Urban Africa Naturals in Amsterdam Noord (Schoenerstraat 7). Op ons kantoor hebben wij voldoende ruimte en zijn wij van alle gemakken voorzien als het gaat om een veilige en werkbare plek voor kinderen.

Dit zomer evenement van Urban Africa naturals is op woensdag 28 juli 2021, om 14:00 uur start de workshop en duurt tot 16:00 uur. Eventueel kan er uitloop zijn van maximaal 15 minuten.

Praktische informatie voor ouders:

– Inloop is vanaf 13:50 uur, de workshop start om 14:00 uur.

– Ouders verlaten na het afzetten van hun kind (eren) het gebouw weer via de hoofdingang.

– Vanaf 16:05 uur zijn ouders weer aanwezig in het gebouw om hun kind (eren) op te halen.

– Geef i.v.m. de privacy vooraf aan of je kind (eren) zichtbaar mag /mogen zijn op groepsfoto’s/ video.

– Reserveer voor 15 juli 2021 een workshop deelname plek.

– Deelname aan de workshop bedraagt € 25,- per kind ( all in).

– Betaling uiterlijk 25 juli 2021.

Wil je deze zomer een creatieve, maar vooral gezellige middag (jaja, want we maken ook heel veel lol) inplannen voor je kind (eren), boek dan direct deze workshop via onderstaand aanmeldformulier.

Let op: workshop plaatsen zijn beperkt. VOL=VOL!

 

Vul hieronder je gegevens in om je workshop plek te reserveren. Wij nemen daarna binnen  24 uur (op werkdagen) contact met je op voor de bevestiging.  Je kunt ons ook bereiken via social media als je vooraf nog vragen hebt  of via 0654305969.

Wat onze klanten zeggen
577 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.