Workshop Zelf cosmetica maken

Meld je aan voor onze workshop ‘zelf cosmetica maken’ en ga gezellig aan de slag met het maken van je eigen natuurlijke cosmetica. Urban Africa staat erom bekend anderen te leren hoe ze de perfecte body butter/haarboter kunnen maken tijdens deze workshop.

Plantaardige smeersels voor het hele lichaam op basis van ingrediënten uit de natuur en die je gewoon in huis hebt. Aan het einde van de workshop neem je jouw eigen gemaakte natural goodies mee naar huis.

Workshop ‘zelf cosmetica maken’ kan bij jouw thuis, in een salon, op ons kantoor of op een andere gewenste locatie. De workshop duurt maximaal twee  uur. Het is een actieve workshop waarbij je zelf aan de slag gaat onder begeleiding van een medewerker van Urban Africa Naturals.

 

DIY zelf cosmetica maken urban africa naturals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Zelf cosmetica maken als kinderfeestje

Wil je een origineel kinderfeestje organiseren, waarbij de kids lekker zélf aan de slag kunnen gaan met het maken van hun favoriete cosmeticaproduct? Boek dan nu deze workshop, dat kan bij jouw thuis of bij ons op kantoor in Amsterdam Zuid. Wij hebben voldoende ruimte en wij zijn  voorzien van alle gemakken om van deze dag een onvergetelijke dag te maken. Je kunt ook zelf versnaperingen en taart meenemen.

Heb je een themafeestje? Geef het gerust door, wij passen ons gemakkelijk aan. De kinderpartijtjes duren twee  uurtjes. Wil je extra elementen toevoegen aan het feestje waardoor je meer tijd nodig hebt, bespreek dat dan met ons. Deelname aan de workshop is vanaf vier personen in de leeftijd vanaf  ongeveer acht  jaar.

Vul onderstaand formulier in, geef je wensen door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

zelf cosmetica maken urban africa naturals

 

Workshop Whip and Sip 

Creativiteit vloeit als een goede wijn, so why not Whip & Sip? Een uniek concept waarbij je alles leert over het zelf maken van natuurlijke cosmetica onder het genot van een goed glas wijn.

Wij creëren een beleving voor de groep door middel van creativiteit terwijl de glazen klinken. Onze Whip & Sip workshop is de perfecte manier om samen te komen met vrienden, familie of collega’s en de D.I.Y cosmetic queen in jezelf los te laten.

Meld je aan voor onze Whip & Sip workshop en ga gezellig aan de slag met het maken van je eigen natuurlijke cosmetica. Of je nu een verjaardag viert, een Girls’ Night wilt houden of een bedrijfsevenement plant: wij werken graag met je samen om een ervaring op maat te creëren die aan je behoeften voldoet.

Vul onderstaand formulier in, geef je wensen door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Samen zelf cosmetica maken met pure ingrediënten

Het team van Urban Africa Naturals biedt je de mogelijkheid om samen met je gezin, vrienden, familie of kinderfeestjes deze workshops te volgen. Na deze workshop Zelf cosmetica maken, heb je alle kennis in huis om je eigen verzorgingsproducten te maken met uitsluitend plantaardige grondstoffen. Met onze ingrediënten kun je pure cosmeticaproducten maken zoals: maskers, bodyscrubs, body butter et cetera.

Heb je na deze workshop de smaak te pakken dan kun je voortaan ook zelf aan de slag met onze natuurlijke biologische grondstoffen uit Ghana. Meer informatie over de aankoop van bulkgrondstoffen lees je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogelijkheden Workshop Zelf cosmetica maken 

Deze workshop wordt op maat samengesteld en vooraf bespreken wij alle mogelijkheden met je door, indien van toepassing. Wij plannen dan een onvergetelijke dag voor de groep. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf acht  jaar, met een minimaal aantal deelnemers van vier.  Op ons kantoor hebben wij voldoende ruimte voor maximaal tien deelnemers.

Kortom: een uitgebreide workshop, die wij standaard op maat maken op basis van de leeftijd, grootte van de groep en de locatie. Tijdens kinderfeestjes of bij kindergroepen vanaf zes  personen houden wij tijdens de pauze een Kahoot kennisquiz. Een makkie als je goed hebt opgelet tijdens de workshop! De winnaar ontvangt een cadeau.

 

Omschrijving Workshop zelf cosmetica maken

  • Uitleg over de ingrediënten en de mogelijkheden
  • Stappenplan workshop
  • Start voorbereiding en uitvoering workshop
  • Eventueel kennisquiz tijdens de pauze
  • Testen gemaakte cosmetica
  • Afronding met tips & trick over natuurlijke cosmetica

*bij kinderfeestje is er kinder champagne, bij Whip & Sip is er wijn ( keuze in overleg)

 

Speciale wensen en tarieven

Voor het team van Urban Africa Naturals is niets te gek! Heb je een leuk idee of speciale wensen, bespreek dit dan gerust met ons tijdens je aanvraag. De tarieven voor de workshop Zelf cosmetica maken starten afhankelijk van de groepsgrootte vanaf € 150.- excl. parkeer-  en reiskosten. De definitieve tarieven zijn afhankelijk van de aanvraag, grootte van de groep en worden na het inventarisatiegesprek doorgegeven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook een workshop volgen?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Je kunt ons ook bellen als je vooraf nog vragen hebt via 0654305969.

Wat onze klanten zeggen
577 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.