Workshop zelf cosmetica maken

Het doel van de workshop zelf cosmetica maken is om samen je eigen pure verzorgingsproducten te maken. Plantaardige smeersels voor het hele lichaam op basis van ingrediënten die je gewoon in huis hebt en ingrediënten uit de natuur

Zelf cosmetica maken kan bij jouw thuis, een salon, op ons kantoor of op een andere gewenste locatie. De workshop duurt maximaal 2 uur. Het is een actieve workshop waarbij je zelf aan de slag gaat onder begeleiding van de producent en eigenaar van Urban Africa Naturals.

DIY zelf cosmetica maken urban africa naturals

Workshop zelf cosmetica maken tijdens kinderpartijtje

Wil je een origineel kinderfeestje organiseren, waarbij je gasten lekker zelf aan de slag kunnen met het maken van hun favoriete cosmetica product? Vier dan je feestje gewoon bij ons op kantoor in Amsterdam noord. Wij hebben voldoende ruimte en zijn wij voorzien van alle gemakken om van deze dag een onvergetelijke te maken. Je kunt ook zelf je versnaperingen en taartje meenemen.

Heb je een thema feestje, geef het ook gerust door, wij passen ons gemakkelijk aan. De kinderpartijtjes duren maximaal 2 uurtjes, met eventueel een uitloop van 15 minuten.  Wil je extra elementen toevoegen aan het feestje waardoor je meer tijd nodig hebt, bespreek dat dan ook met ons. Deelname aan de workshop is vanaf 4 personen in de leeftijd vanaf ongeveer 8 jaar.

zelf cosmetica maken urban africa naturals

Zelf cosmetica maken met pure grondstoffen

Het team van Urban Africa Naturals bied je de mogelijkheid om samen met je gezin, vrienden, familie of voor kinderfeestjes deze workshops te volgen. Na deze workshop zelf cosmetica maken, heb je alle kennis in huis om zelf thuis je eigen verzorgingsproducten te maken met uitsluitend plantaardige grondstoffen uit de natuur.  Met onze grondstoffen / ingrediënten kun je pure cosmetica producten maken zoals: maskers, body scrubs, body butter etc.

Heb je na de workshop Zelf cosmetica maken de smaak te pakken dan kun je voortaan ook zelf aan de slag gaan met onze natuurlijke biologische grondstoffen uit Ghana. Meer informatie over de aankoop van bulk grondstoffen lees je hier.

Wil je met vriendinnen een gezellige doe-dag inplannen of wil je een origineel kinderfeestje organiseren, waarbij de kids lekker zelf hun eigen creatie van lippenbalsem of body butter maken? Dan is deze workshop iets voor jou.

Mogelijkheden Workshop zelf cosmetica maken 

Deze workshop wordt  op maat samengesteld en bespreken wij vooraf alle mogelijkheden met je door. Bel of mail ons om je eigen wensen kenbaar te maken. Wij plannen dan samen een onvergetelijke dag voor de groep. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, met een minimaal aantal deelnemers van 3. Op ons kantoor hebben wij voldoende ruimte voor maximaal 7 deelnemers in de 1.5 meter opstelling volgens de RIVM richtlijnen.

Kortom: een uitgebreide workshop, die wij standaard op maat maken op basis van de leeftijd, grootte van de groep en de locatie. Tijdens kinderfeestjes of bij groepen vanaf 8 personen houden wij tijdens de pauze of na afloop een kennisquiz. Een makkie als je goed hebt opgelet tijdens de workshop! De winnaar ontvangt een cadeau.

Omschrijving Workshop zelf cosmetica maken

  • Introductie met kruiden thee of limonade*
  • Uitleg over de ingrediënten en de mogelijkheden
  • Stappenplan workshop
  • Start voorbereiding en uitvoering workshop
  • Eventueel kennisquiz tijdens de pauze
  • Testen gemaakte cosmetica
  • Afronding met tips & trick over natuurlijke cosmetica

*bij kinderfeestje is er een aangepaste introductie op maat (in overleg)

 

Speciale wensen en tarieven

Voor het team van Urban Africa Naturals is niets te gek! Heb je een leuk idee of speciale wensen, bespreek dit gerust met ons tijdens je aanvraag. De tarieven voor de workshop zelf cosmetica maken starten afhankelijk van de groepsgrootte vanaf € 100.- excl. reiskosten (buiten Amsterdam). De definitieve tarieven zijn afhankelijk van de aanvraag, grootte van de groep en worden na het inventarisatie gesprek doorgegeven.

Ook een workshop volgen?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Je kunt ons ook bellen als je vooraf nog vragen hebt via 0654305969.

×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.