Bestelling, levering & betaling

Betaalmethoden

Bij Urban Africa Naturals kunt u vooraf betalen via iDeal of PayPal of uw andere favoriete betaalmethode.

Met iDeal betaalt u snel via de beveiligde omgeving van uw eigen bank. De banken die hieraan deelnemen zijn:

  • ABN AMRO
  • Rabobank
  • ING Bank
  • SNS Bank
  • ASN Bank
  • Regiobank
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot Bankiers
  • Knab Bank
  • Bunq

Direct na het betalen ontvangt u een bevestigingsmail dat de betaling is voldaan.

Verzendkosten
Binnen Nederland verzenden wij bestellingen standaard voor € 5,99 via PostNL. U betaalt géén verzendkosten op bestellingen boven de €35,-.

Bestellen en bezorgen buiten Nederland is ook mogelijk. Voor deze bestelling worden andere tarieven toegepast; u kunt dit berekenen in uw winkelmandje.

 

 

Afhalen
Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen bij Urban Africa Naturals in Amsterdam. Dit is ideaal als u zelf in Amsterdam woont of aanwezig bent.

Tijdens het afrekenen kunt u aangeven dat u de bestelling wilt afhalen bij Urban Africa Naturals. Wij nemen dan contact met u op om een afhaalafspraak met u in te plannen.

Levertijd
Nadat de betaling is ontvangen en verwerkt, gaan wij direct over tot verwerking van de bestelling. Hierbij geldt dat artikelen die vóór 15:00 uur zijn besteld en verwerkt, direct worden geleverd bij PostNL ter verzending.

De verzendingsduur via PostNL is 2 werkdagen. Dit geldt voor alle afleveradressen in Nederland. Zendingen naar het buitenland hebben een langere verzendduur.

Als de verzending bij PostNL is aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail, hierin staat de track & trace code waarmee u kunt zien waar het pakket zich precies bevindt.

Product niet voorradig
Als u meerdere producten bestelt, kan het voorkomen dat niet alle producten voorradig zijn. Als dit het geval is, wachten wij tot 5 dagen na de bestelling met verzenden, totdat de gehele bestelling compleet is.

Duurt het langer dan 5 dagen voordat de bestelling compleet is, dan verzenden wij de voorradige producten alvast. De ontbrekende producten ontvangt u van ons op een later moment, uiteraard hoeft u hiervoor geen (verzend)kosten te betalen. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld.

Verkeerd product ontvangen?
Wij doen onze uiterste best om altijd de juiste producten te versturen. Er bestaat echter een kleine kans dat er iets misgaat. Mocht u een verkeerd product ontvangen hebben, dan vragen wij u om deze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd terug te sturen naar ons.

Kijk hier voor het proces van retourneren

Vragen?
Heeft u vragen over bestellen, leveren of betaling? Neem contact met ons op.