Betaalmethoden

Bij Urban Africa Naturals kun je betalen via iDeal, PayPal of een van je andere favoriete betaalmethode zoals hiernaast aangegeven.

Met iDeal betaal je snel via de beveiligde omgeving van je eigen bank. De banken die hieraan deelnemen zijn:

  • ABN AMRO
  • Rabobank
  • ING Bank
  • SNS Bank
  • ASN Bank
  • Regiobank
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot Bankiers
  • Knab Bank
  • Bunq

Direct na het betalen ontvang je een bevestigingsmail dat de betaling is voldaan.

Verzendkosten

Binnen Nederland verzenden wij bestellingen standaard voor € 6,95 via PostNL. Je betaalt géén verzendkosten bij bestellingen boven €55,-.

Bestellen en bezorgen buiten Nederland is ook mogelijk. Voor deze bestelling worden andere tarieven toegepast. Binnen EU is dat € 8,95 en buiten de EU is dat € 15,00. Je kunt dit zelf ook laten berekenen op de afreken pagina.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen bij Urban Africa Naturals in Amsterdam Noord of Zuid. Dit is ideaal als je zelf in Amsterdam woont of aanwezig bent. Tijdens het afrekenen kun je aangeven dat je de bestelling wilt afhalen bij Urban Africa Naturals (optie gratis afhalen). Wij nemen dan contact met je op om een afhaalafspraak met je in te plannen op onze afhaaladressen:

Kantooradres: Uiterwaardenstraat 60 A – 1079 CB Amsterdam.

Levertijd

Nadat de betaling is ontvangen, gaan wij direct over tot verwerking van jouw bestelling. Hierbij geldt dat artikelen die vóór 14:00 uur zijn besteld en verwerkt, binnen 2 werkdagen worden opgehaald door PostNL voor verzending. Verzendduur gemiddeld 1 – 2 werkdagen. Dit geldt voor alle afleveradressen in Nederland.

Zendingen naar het buitenland hebben een langere verzendduur. Als de verzending bij PostNL is aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail, hierin staat de track & trace code waarmee je kunt zien waar het pakket zich precies bevindt.

 

Product niet voorradig

Als je producten bestelt, kan het soms voorkomen dat niet alle producten voorradig zijn. Als dit het geval is, stellen wij je binnen 24 uur op de hoogte en bespreken dan de verzendmogelijkheden met je: wachten tot 5 dagen na de bestelling met verzenden, totdat de gehele bestelling compleet is of duurt het langer dan 5 dagen voordat de bestelling compleet is, dan verzenden wij de voorradige producten alvast.

De ontbrekende product(en) ontvang je van ons op een later moment, uiteraard hoef je hiervoor geen extra (verzend)kosten te betalen. Je wordt per e-mail vooraf op de hoogte gesteld. Eventueel kan ook gekozen worden voor een ander product.

Verkeerd product ontvangen?

Wij doen onze uiterste best om altijd de juiste producten te versturen. Er bestaat echter een kleine kans dat er wel eens iets misgaat. Mocht je een verkeerd product ontvangen hebben, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij vragen je dan om deze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd terug te sturen naar ons. Kijk hier voor het proces van retourneren.

Vragen?

Heb je vragen over je bestelling, levering of betalingen? Neem hier contact met ons op.

Wil je ons toch liever spreken, bel ons gerust tijdens kantooruren via +31654305969.

Wat onze klanten zeggen
582 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.