Selecteer een pagina

Relatiegeschenken

Altijd al indruk willen maken op uw relaties met een origineel relatiegeschenk? Kies dan voor een relatiegeschenk van Urban Africa Naturals. Hiermee tovert u een glimlach op het gezicht van die zakenpartner of klant.

Uw relatie ontvangt een biologisch product of biologische producten. Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd met 100% natuurlijke ingrediënten. U geeft een mooi én maatschappelijk verantwoord cadeau. En daarmee steunt u ook nog eens de vrouwen uit de Shea Butter Community en onze eigen Urban Africa Foundation.

Relatiegeschenk op maat

Wij maken relatiegeschenken op maat en naar uw wensen en budget. In kleine en grote aantallen. Zo kunt u kiezen uit een van onze vier categorieën: Hair, Body, Oil of Soap. Een combinatie van producten uit deze categorieën is uiteraard ook mogelijk.

Cadeaus en goodiebags voor speciale gelegenheden

Ook als u iets te vieren heeft kunnen wij u voorzien van mooie geschenken. Een babyshower, huwelijk of verjaardagspartij? Of wilt u uw gasten na een event een goodiebag meegeven? We kijken graag samen met u naar een mooie manier om uw gasten te verblijden met een uniek geschenk. U kunt in het formulier vast uw wensen en ideeën aangeven, dan nemen wij contact met u op.