Relatiegeschenken

Altijd al indruk willen maken op je relaties met een origineel relatiegeschenk? Kies dan voor een relatiegeschenk van Urban Africa Naturals. Hiermee tover je een glimlach op het gezicht van je zakenpartner, klant of gast. Zij ontvangen hiermee een uniek cadeau, dus succes gegarandeerd.

Al onze producten zijn duurzaam geproduceerd met 100% natuurlijke ingrediënten uit Ghana. Je geeft dus een bijzonder én maatschappelijk verantwoord cadeau. En daarmee steun je ook nog eens de vrouwen uit de Shea Butter Community en onze Urban Africa Foundation.

Relatiegeschenk op maat

Wij maken relatiegeschenken op basis van jouw wensen en budget, in kleine en grote aantallen. Heb je speciale wensen? Bespreek dit gerust, niets is ons te gek. Wil je bijvoorbeeld je eigen custom made body butter als geschenk geven? Ook dat kan!

Cadeaus en goodiebags voor speciale gelegenheden

Ook als je iets te vieren hebt kunnen wij je voorzien van mooie cadeau geschenken. Een babyshower, huwelijk, verjaardagspartij, of wil je je gasten na een event een goodiebag meegeven? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag samen met je hoe wij je gasten kunnen verwennen en verrassen met een uniek geschenk.

Je kunt in het formulier vast je wensen en ideeën aangeven, dan nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan uiteraard ook via 0654305969.

urban africa naturals-shea-butter-cadeauset-shea-boter
urban africa naturals-shea-butter-producten-reisset-shea-boter
Wat onze klanten zeggen
560 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.