Brand verhaal

Urban Africa Naturals bestaat uit een familie van gepassioneerd en overtuigd Shea Butter liefhebbers. Van onze passie hebben wij ons vak gemaakt om je kennis te laten maken met de kracht van de natuur. Waar anders dan in Afrika tref je de allerbeste natuurlijke ingrediënten voor de persoonlijke verzorging en superfoods voor een gezondere levensstijl?

Ghana reis

Tijdens onze prachtige reis dooGhana in 2014 raakten wij geïnspireerd door de kracht van de natuur. Door de zoektocht naar natuurlijke producten en onze jarenlange ervaring met de werking van pure Shea Butter werd moeder natuur dé inspiratie bron voor Urban Africa Naturals. Dit wonder goedje vormt daarom ook de basis van onze huid en haar verzorgingslijn. Eigenlijk zit je nu in de Shea Butter Walhalla, je one stop shop voor al je Shea Butter producten en meer.

Onze persoonlijke verzorging op basis van al het groen om ons heen. Dit konden wij dus niet achterlaten, iedereen moest dit ervaren. Wij hebben daarom het beste uit de natuur voor je meegenomen, waar je gegarandeerd blij van wordt.

In samenwerking met de vrouwen uit de Shea Butter Community, plattelandsboeren en lokale ondernemers uit Ghana hebben we Urban Africa Naturals vorm kunnen geven. Tijdens ons avontuur in Ghana ontdekten we nog veel meer en besloten wij al dit heerlijks naar Nederland te halen. Je ziet het allemaal in onze webshop. Daarnaast hebben wij een groothandel in natuurlijke grondstoffen voor cosmetica producenten en retailers.

Shea Butter Community

De vrouwen van de Shea Butter cooperaties verbouwen op ecologische wijze de Karite noten tot pure ongeraffineerde Shea Butter. Samen werken ze aan de productie van Shea Butter om te voorzien in het levensonderhoud van hun gezinnen en om schoolkosten te kunnen betalen voor de kinderen. Urban Africa Naturals levert, door de rechtstreekse inkoop van de ongeraffineerde Shea Butter, een bijdrage aan de Shea Butter Community’ in het noorden van Ghana. Dus met jouw aankoop van Urban Africa Naturals producten steun ook jij deze vrouwen en hun gezinnen!

Producten uitproberen?

Ontdek ons assortiment en kies voor ecologische handgemaakte producten. Heb je keuze stress of wil je meer deskundig product advies, neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt ook een sample set bestellen ter kennismaking met onze natuurlijke producten. Je ontvangt dan enkele willekeurige product variaties die je kunt uitproberen. Bestellen van deze set kan hier in onze webshop.

Wil je vooraf live onze producten voelen of ruiken; dan raden wij je aan om onze social media kanalen in de gaten te houden voor onze pop up shop. Wij hebben ook een reizende winkel en wekelijks (voornamelijk in de weekenden) kun je ons vinden op: diverse events, festivals en beurzen in Nederland, België en Duitsland. Je kunt dan live kennis maken met onze natuurlijke producten en ons team. Verder kun je ook terecht bij een van onze fysieke verkooppunten. Neem vooraf wel even contact op met het verkooppunt om na te gaan of je gewenste product voorradig is.

Meer weten over de brand en hoe het allemaal begon? Beluister dan Urban Africa Naturals Podcast. In een openhartig gesprek vertelt de brand creator er alles over.

urban africa naturals brand creator

 

 

 

 

×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.