Workshop Natural Hair

Het team van Urban Africa Naturals biedt u de mogelijkheid om samen met uw gezin, vrienden of familie een Workshop Natural Hair te volgen. Het doel van deze workshop is om onze kennis over de verzorging en behandeling van krul- en kroeshaar met u te delen. Maar de workshop is vooral een gezellige get-together om het haar te vieren: thuis, in een salon of op een andere gewenste locatie. De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt maximaal 2 uurtjes.

We beginnen met het bespreken van de anatomie van krul- en kroeshaar. Vervolgens behandelen we het stappenplan voor de verzorging en behandeling van het desbetreffende haartype. Tot slot is het de bedoeling dat u zelf, op basis van de aanwijzingen, met uw haar aan de slag gaat.

We laten u diverse haarproducten uit onze ‘Urban Africa shea butterbar’ testen. Verder bespreken we de verzorging vanaf het ‘pre-was proces’ tot aan uw gewenste kapsel. En uiteraard krijgt u allerlei tips over hoe u uw haar het best kunt behandelen.

Iedere deelnemer krijgt een gratis haarverzorgingsproduct t.w.v. van €10!

Kortom: een uitgebreide workshop, die wij eventueel op maat kunnen maken op basis van de leeftijd van grootte van de groep en uw locatie. Bij groepen vanaf 5 personen houden wij tijdens de pauze of na afloop de Haarquiz. Een makkie als u goed heeft opgelet tijdens het theoriegedeelte!

Omschrijving Workshop Natural Hair

  • Anatomie van krullend haar & kroeshaar
  • Focus op uw haartype en hoofdhuid
  • Stappenplan verzorging en behandeling van krullend & kroeshaar: van pre-was tot dagelijkse haarverzorging
  • Haarverzorgingsproducten testen op het haar
  • Tips & tricks voor krullend haar & kroeshaar
  • Styling; zelf je eigen creatie maken
  • Eventueel ter afsluiting, of in de pauze: de Haarquiz

Speciale wensen en tarieven

Voor ons team is niets te gek! Heeft u een apart idee of speciale wensen, bespreek dit gerust tijdens uw aanvraag. Onze tarieven starten vanaf €50.- excl. reiskosten (buiten Amsterdam).

Ook de workshop volgen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact op om uw/jullie wensen te bespreken en een afspraak te maken!