Workshop Natural Hair

Het doel van deze workshop is om onze kennis over de verzorging en behandeling van krullend- en kroeshaar met je te delen. Maar de workshop is vooral een gezellige get-to-gether om het haar te vieren: thuis, in een salon, in ons kantoor of op een andere gewenste locatie. De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt maximaal 2 uur.

Workshop Natural Hair Care

We beginnen met het bespreken van de anatomie van krullend en kroeshaar. Vervolgens behandelen we het stappenplan voor de verzorging en behandeling van het desbetreffende haartype. Tot slot is het de bedoeling dat je zelf, op basis van de aanwijzingen, met je haar aan de slag gaat.

We geven je uitleg over de diverse haarproducten uit ons assortiment  en het gebruik hiervan. Verder bespreken we de verzorging vanaf het ‘pre-was proces’ tot aan je gewenste kapsel. En uiteraard krijgt je allerlei tips over hoe je het haar het best kunt behandelen.

Iedere deelnemer krijgt een gratis haarverzorgingsproduct t.w.v. van €17,95!

urban africa naturals

Vlechten of twisten?

Kortom: een uitgebreide workshop uitsluitend met pure ingrediënten uit Ghana, die wij eventueel op maat kunnen maken op basis van de leeftijd, grootte van de groep en de locatie.

Omschrijving Workshop Natural Hair

  • Anatomie van je krullend haar & kroeshaar
  • Focus op je haartype en hoofdhuid
  • Stappenplan verzorging en behandeling van krullend & kroeshaar
  • Haarverzorgingsproducten testen op het haar
  • Tips & tricks voor krullend haar & kroeshaar
  • Styling; zelf je eigen creatie maken

Speciale wensen en tarieven

Voor ons team is niets te gek! Heb je een apart idee of speciale wensen, bespreek dit gerust tijdens je aanvraag. Onze tarieven starten vanaf € 100.-  afhankelijk van de groepsgrootte en zijn excl. reiskosten (buiten Amsterdam).

Ook een workshop volgen?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken. Je kunt ons ook bellen als je vooraf nog vragen hebt via 0654305969.

Wat onze klanten zeggen
577 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.