Workshop Natural Hair

Het team van Urban Africa Naturals bied je de mogelijkheid om samen met je gezin, vrienden of familie een Workshop Natural Hair te volgen. Het doel van deze workshop is om onze kennis over de verzorging en behandeling van krullend- en kroeshaar met je te delen. Maar de workshop is vooral een gezellige get-together om het haar te vieren: thuis, in een salon of op een andere gewenste locatie. De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte en duurt maximaal 2 uur.

We beginnen met het bespreken van de anatomie van krullend en kroeshaar. Vervolgens behandelen we het stappenplan voor de verzorging en behandeling van het desbetreffende haartype. Tot slot is het de bedoeling dat je zelf, op basis van de aanwijzingen, met je haar aan de slag gaat.

We laten je diverse haarproducten uit ons  Urban Africa Naturals assortiment  testen. Verder bespreken we de verzorging vanaf het ‘pre-was proces’ tot aan je gewenste kapsel. En uiteraard krijgt je allerlei tips over hoe je het haar het best kunt behandelen.

Iedere deelnemer krijgt een gratis haarverzorgingsproduct t.w.v. van €16,95!

Kortom: een uitgebreide workshop, die wij eventueel op maat kunnen maken op basis van de leeftijd, grootte van de groep en de locatie. Bij groepen vanaf 5 personen houden wij tijdens de pauze of na afloop de Haarquiz. Een makkie als je goed hebt opgelet tijdens het theoriegedeelte!

Omschrijving Workshop Natural Hair

  • Anatomie van je krullend haar & kroeshaar
  • Focus op je haartype en hoofdhuid
  • Stappenplan verzorging en behandeling van krullend & kroeshaar: van pre-was tot dagelijkse haarverzorging
  • Haarverzorgingsproducten testen op het haar
  • Tips & tricks voor krullend haar & kroeshaar
  • Styling; zelf je eigen creatie maken
  • Eventueel ter afsluiting of in de pauze: de Haarquiz

Speciale wensen en tarieven

Voor ons team is niets te gek! Heb je een apart idee of speciale wensen, bespreek dit gerust tijdens je aanvraag. Onze tarieven starten vanaf €75.- excl. reiskosten (buiten Amsterdam).

Ook de workshop volgen?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact op om je wensen te bespreken en een afspraak te maken!

Instagram
LinkedIn
Share
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Hulp nodig?
%d bloggers liken dit: