Sociaal maatschappelijk ondernemen

Urban Africa Naturals is bewust van haar ecologische voetafdruk. Begin 2019 hebben we onze verzendmaterialen volledig plastic vrij gemaakt. Ons opvulmateriaal is gemaakt van natuurlijk zetmeel. Tegenwoordig zijn alle product verpakkingen duurzamer. Zo leveren wij ook een bijdrage aan moeder natuur.

Wij vinden het belangrijk om (h)eerlijke handgemaakte producten te produceren die iets toevoegen aan ons leven, waarbij mens en milieu in balans zijn.

Investeren in duurzame ontwikkelingen

Sociaal maatschappelijk ondernemen is voor ons investeren in duurzame community trade projecten zoals: lokale landbouwers en de Shea Butter community gerund door vrouwen, maar ook investeren in de jeugd. Namens Urban Africa Foundation leveren wij een bijdrage aan positieve verandering in de maatschappij d.m.v. sociale betrokkenheid in Ghana. Lees meer over Urban Africa Foundation.

Bij Shea Butter Community in Tamale – Ghana kopen wij ongeraffineerde Shea Butter tegen een eerlijke prijs, zonder tussenhandelaren. Hun vraagprijs is onze inkoopprijs.
Met de opbrengst van de Shea Butter handel kunnen de vrouwen voor hun gezinnen een beter bestaan creëren.

Wij kiezen ook bewust voor deze vrouwen omdat de beste Shea Butter uit Ghana komt. Deze vrouwen maken onze community trade Shea Butter op authentieke ambachtelijke wijze, ongeraffineerd en puur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om gebruik te maken van het beste dat de natuur ons te bieden heeft. Met een optimale balans en respect voor mens en milieu.

Wij zeggen daarom resoluut NEE tegen: parabenen – sulfaten – petroleum – minerale oliën – paraffine – siliconen –  synthetische stoffen – dierproeven en alle andere gevaarlijke chemische conserveringsmiddelen

Klantveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn onze normen en waarden met betrekking tot het vervaardigen van hoogwaardige verzorgingsproducten zeer transparant. What you see is what you get!

Meer weten over de brand Urban Africa Naturals?  Beluister dan onze podcast.
In deze podcast praat de brand creator openhartig over de start als entrepreneur, haar visie over de branche en zaken doen in Ghana.
Wat onze klanten zeggen
582 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.