Urban Africa Foundation

Tijdens onze prachtige reis door Ghana hebben we Urban Africa Foundation opgericht. De handelsreis die we maakten om Urban Africa Naturals vorm te geven, bracht ons het besef hoe liefdevol en gepassioneerde ambachten daar nog worden uitgevoerd en hoe mensen dankbaar gebruik maken van de natuur.

Onze Foundation heeft zich tot doel gesteld een bijdrage te leveren aan een positieve verandering in de maatschappij door middel van sociale betrokkenheid in Ghana. Op dit moment is dat onze samenwerking met de vrouwen uit de Shea Butter Community en Remar Tema Children’s Home.

urban africa foundation-remar-tema-children home

Remar Tema Children’s Home

Wij  hebben tijdens de reis door Ghana welzijnsorganisatie Remar Tema Children’s Home  bezocht. Het was een warm ontvangst door de jongeren en de vrijwilligers die dag en nacht klaarstaan voor deze kinderen (4 tot 18 jaar). We maakten kennis met weeskinderen; jongeren die enkele maanden geleden nog in een uitzichtloze situatie zaten, jongeren met een ambitie, met dromen en toekomstplannen maar bovenal gelukkige jongeren zonder iPad, smartphones, HD TV en Xbox.

Remar Children’s Home stelt de toekomst van jongeren centraal. Deze NGO maakt het mogelijk om kansarmen te voorzien in voeding, kleding, onderdak, empowerment en een opleiding voor een gegarandeerd toekomstperspectief. Remar beschikt over een aantal eigen trainingscentra waar jongeren een vak kunnen leren op het gebied van onder andere: techniek, bouw, ICT en kledingontwerp. Deze vorm van welzijns support sprak ons enorm aan.

Ter plekke gaven wij direct een financiële bijdrage voor de boodschappen voor die week. Op de terugweg maakten wij al plannen hoe Urban Africa Naturals een permanente en effectieve bijdrage kan leveren aan deze kinderen. In Nederland waren de dozen binnen no time gevuld met kinderkleding en schoenen die wij kregen van vrienden, kennissen en klanten. De eerste stap vanuit Nederland was gezet! Met een deel van de omzet van Urban Africa Naturals betalen wij de vracht- en verzendkosten voor de goederen naar Ghana.

Hartelijk dank voor jouw bijdrage en steun! Voor ons is de cirkel rond. Of toch niet helemaal… Wij willen onze foundation nog groter maken zodat wij meerdere Remar Children’s Home’s kunnen blijven steunen met hulpmiddelen zoals: kleding, schoenen, schoolspullen en laptops. Wil je op welke manier dan ook een bijdrage leveren aan onze foundation of heb je een idee voor een positieve impact bij deze jongeren in Ghana? Neem gerust contact met ons op.

urban africa foundation- Remar -tema-children -home

Wat onze klanten zeggen
577 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.