Retourneren

Voorwaarden retourneren/ruilen

Producten van Urban Africa Naturals retourneren kan altijd binnen 14 dagen. Als je een product wilt retourneren, is het belangrijk dat je zorgvuldig omgaat met het product en de verpakking.

Urban Africa Naturals verleent geen restitutie op de kosten van retourzendingen, tenzij wij een fout gemaakt hebben. Je krijgt geen restitutie van gestorte gelden voor bestellingen; wel is het mogelijk om vervangende producten voor het openstaande bedrag te bestellen.

Pak het product slechts in die mate uit voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je het product wilt retourneren, kun je het product, retourformulier, kopie factuur en het liefst in de originele verpakking retour zenden aan Urban Africa Naturals.

Als er beschadigingen zijn opgetreden als gevolg van een ondeugdelijke verzendverpakking of indien het poststuk onvoldoende gefrankeerd is, zal slechts gedeeltelijke restitutie van het aankoopbedrag verrekend worden.

Retourneren/ruilen kan als je het product, inclusief alle toebehoren in een deugdelijke verpakking, terugstuurt.

Verkeerd product ontvangen?

Wij doen onze uiterste best om altijd de juiste producten te versturen. Er bestaat echter een kleine kans dat er iets misgaat. Mocht je een verkeerd product ontvangen hebben, dan vragen wij om deze ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd terug te sturen naar ons. Neem hiervoor contact met ons op.

De kosten van de retourzending zijn in dit geval voor rekening van Urban Africa Naturals.

Proces van retourneren
  1. Print dit retourformulier en stuur het mee met het pakket te retourneren of te ruilen artikelen.
  2. Je ontvangt een e-mail zodra de retourzending door ons is ontvangen. Als je hebt gekozen voor een tegoedcode, ontvangt je deze ook.
  3. Als je hebt aangegeven de producten te willen ruilen, sturen wij deze toe.
Wettelijke garantie

Alle verkochte producten vallen onder de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat jij als consument, er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Vragen?

Heb je vragen over retourneren? Neem contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen
560 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.