Onze vrouwen van de Shea Butter Community

shea butter vrouwen Vanaf de start van Urban Africa Naturals zijn de hardwerkende vrouwen van de Shea Butter Community belangrijk voor ons, zij zijn immers onze inspiratie. Community trade Shea Butter is voor ons erg belangrijk. We importeren al sinds 2014 Shea Butter uit Ghana. Deze boter wordt volgens traditionele technieken geproduceerd en wordt generaties lang overgedragen van moeder op dochter. 

Wij hebben direct toegang tot deze community zonder tussenpersoon. Ook zijn we op de hoogte van het volledige traditionele maakproces waardoor wij A- kwaliteit Shea Butter kunnen garanderen. Deze communities in het noorden van Ghana in de provincie Tamale bestaat uit vrouwelijke producenten. 

Met deze vrouwen hebben wij een partnerschap ontwikkeld voor langere tijd. Zij vervaardigen hoge kwaliteit Shea Butter voor ons en onze klanten.  Deze samenwerking is gebaseerd op eerlijke handel, waarbij hun verkoopprijs onze inkoopprijs is. Hier doen we geen concessies aan. Hierdoor stellen zij zich in staat om voor de community fair trade zaken te doen met ons bedrijf zodat ze ook kunnen investeren in hun gezinnen en gemeenschapsprojecten, zoals gezondheidszorg en onderwijs. Zo profiteert de hele community van eerlijke prijzen zonder ongunstige handelsvoorwaarden. 

Daarnaast vormt  ethische handel ook een belangrijke voorwaarde voor ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze vrouwen onder veilige, goede en eerlijke werkomstandigheden werken aan het produceren van Shea Butter. Kortom, Urban Africa Naturals stelt hoge eisen aan een humane werkomgeving.

Inkopen van community trade Shea Butter is niet alleen Shea Butter van de hoogste kwaliteit verschepen naar Nederland. Het gaat om eerlijk zaken doen en de economische positie van de lokale vrouwen verbeteren. Het gaat om hen een platform te bieden waarbij hun Shea Butter via ons bedrijf de rest van de wereld kan bereiken. Wij willen de achtergrondverhalen van deze vrouwen met je delen, want de aankoop van jouw product via deze website helpt op verschillende manieren en heeft structurele impact op het leven van deze vrouwen en hun gezinnen. Laten we samen hier een succesverhaal van maken!

Wat onze klanten zeggen
577 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.