Vorig jaar werd ik benaderd door de Kamer van Koophandel voor een interview om mijn ervaringen te delen over zakendoen in Afrika. Ik had veel te vertellen omdat ik alle stereotyperingen van Afrika van tafel wilde vegen. Vaak hoor je mensen praten over Afrika, terwijl ze niet verder zijn gekomen dan Spanje en ook nog een ongezouten mening hebben over het continent.

Samen met nog een aantal andere ondernemers hebben wij alle belangrijke facetten van het handelen met Afrikanen besproken. Ik vanuit mijn expertise met Ghana, immers Afrika is geen land maar een werelddeel met diverse culturen, normen en waarden.

Het hele interview lees je hier. 

 

 

 

Wat onze klanten zeggen
560 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.