Stel: je gaat op vakantie naar het buitenland en komt daar een geweldig product tegen. Een product dat je in Nederland nergens vindt, veel duurder is of een mindere kwaliteit heeft. Het overkwam onze brand creator.

In de onderstaande video van de Kamer van Koophandel vertelt zij over haar ervaring, over het starten met importeren en hoe zij van haar vakantiedroom een bedrijf heeft gemaakt.

Bekijk hier the making of video en volg onze Urban Africa Naturals community via de socials of meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van onze ontwikkelingen in Ghana, Nederland en leuke acties.

Wil je ook zakendoen met Afrika en heb je nuttige tips nodig, lees dan het interview dat ik vorig jaar samen met 7 andere entrepreneurs had met de Kamer van Koophandel.

Zakendoen met Urban Africa Naturals, wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op. Benieuwd naar de visie van de brand creator van Urban Africa Naturals over de natuurlijke cosmetica branche luister dan naar onze podcast.

 

Wat onze klanten zeggen
572 beoordelingen
×
Welkom bij Urban Africa Naturals
Klik onderstaande link voor een WhatsApp gesprek of stuur een mail naar onze KLANTENSERVICE.
× Advies nodig? Stel hier je vraag.