Selecteer een pagina

Shea Butter ervaringen van andere gebruikers.

Wij van Urban Africa Naturals kunnen je van alles vertellen over hoe goed onze Shea Butter ervaringen zijn, toch laten wij het bij voorkeur over aan de experts van www.myblackhair.nl. Zij hebben onze producten getest en schrijven een compleet artikel over hun Shea Butter ervaringen. De producten die zij getest hebben zijn allemaal op basis van Shea Butter, daarnaast testte zij ook de Liquid Black Soap. Shea Butter haar en huidverzorging van Urban Africa Naturals is erg goed in de smaak gevallen bij het testpanel.

Shea Butter ervaringen  en het testverhaal

Lees dan dit artikel over onze Shea boter. Megissa van Myblackhair.nl vertelt je alles over deze natuurlijke boter uit Ghana. Heeft zij je kunnen overtuigen dan kun je hier pure Shea Butter bestellen voor de optimale hydratatie van je huid of de natuurlijke voedende haar crème voor glans, versteviging en hydratatie van je krullen.

Waarom Urban Africa Naturals?

  1. Urban Africa Naturals zijn 100% natuurlijk.
  2. Urban Africa Naturals zijn vrij van schadelijke toevoegingen, zoals: parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine en siliconen.
  3. Urban Africa Naturals ingrediënten zijn met zorg geselecteerd op basis van hun verzorgende en geneeskrachtige eigenschappen.
  4. Urban Africa Naturals zijn gemaakt van ingrediënten uit de natuur.
  5. Urban Africa Naturals, een weldaad voor de huid en haren.
  6. Urban Africa Naturals zijn niet getest op dieren. Alle producten worden langdurig getest door onze familie en vrienden.
  7. Urban Africa Naturals zijn handgemaakt met liefde en passie, geïnspireerd door de natuur.
  8. Urban Africa Naturals levert een bijdrage aan een positieve verandering in de maatschappij door middel van sociale betrokkenheid in Ghana.
  9. Urban Africa Naturals helpt jongeren die in wat mindere omstandigheden leven. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij samen Remar Tema Children’s Home in Ghana kunnen ondersteunen.
  10. Bij Urban Africa Naturals krijgt u een goede prijs – kwaliteitsverhouding.

Lees ook ons Shea Butter dossier voor meer informartie, waarbij alle Shea Butter onderwerpen uitvoerig beschreven worden.

Heb je ook Shea Butter ervaringen die je met ons wilt delen, we staan open voor je verhaal. Neem gerust contact met ons op.